CASE STUDY

Nottingham Climbing Centre

Indoor Climbing Wall

The Nottingham Climbing Centre stands as a testament to our dedication to excellence in climbing wall design and construction. This project holds a special place in our hearts at Kong, as we take pride in every detail of its creation. Featuring walls reaching heights of 10.7 meters and nearly 255 square meters of climbable surface, this substantial structure provides ample space for climbers to explore and challenge themselves. Our commitment to innovation shines through in the design, offering routesetters unparalleled freedom to create engaging and dynamic climbing experiences. Crafted with precision and attention to detail, the wall’s panels are made of stone-coated ply, providing a professional finish that reflects our commitment to quality. As the sun hits the orange panels, the beauty of the Nottingham Climbing Centre is truly awe-inspiring.

10.7 Meters High


16 Lines

254.5 meters of Climbable surface

Stone Coated Ply

Use: Leisure Facility

Want to find out more? Call us on 017687 79959

or email us Info@climbingwall.co.uk